مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

افسردگي در سنين مختلف مي‌تواند نشانه‌ها و دلايل متفاوتي داشته باشد. افسردگي در كودكان از وراثت و مشكلات والدين نشأت مي‌گيرد. در بزرگسالان بروز افسردگي به همراه مشكلات زندگي است. در بانوان نيز نسبت به آقايان بيشر رخ مي‌دهد. با اين‌ حال حقيقتي كه نمي‌توان آن را ناديده گرفت اين است، كه افسردگي در حال تبديل‌ شدن به شايع‌ترين بيماري رواني در تمامي سنين است. با توجه به مشكلاتي كه در جريان زندگي فرد ايجاد مي‌كند بهتر است براي پيشگيري يا درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد. در ادامه در رابطه با نشانه هاي افسردگي در سنين مختلف صحبت كرده‌ايم.

منبع: افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در دوره هاي مختلف زندگي

تفاوت نشانه‌هاي افسردگي در سنين مختلف

افسردگي در كنار اضطراب يكي از شايع‌ترين اختلالات روحي است. كه روزانه باعث مراجعه بسياري به مراكز درماني مي‌شود. اصلي‌ترين نشانه افسردگي احساس غم، خستگي يا ناراحتي است. با اين‌ حال برخي از افسرده‌ها هيچ غمي را در زندگي تجربه نمي‌كنند. صرفاً انگيزه و تمايل خود را براي انجام فعاليت‌هاي مورد علاقه گذشته از دست مي‌دهند.

افسردگي در مردان و زنان

افسردگي در زنان شايع تر از مردان است. مردان با اختلال افسردگي با بروز ندادن نشانه ها بيشتر تمايل به خودكشي دارند. و تعداد مرداني كه با خودكشي مي‌ميرند 4 برابر بيشتر از بانوان است. در ادامه نشانه هاي افسردگي در مردان و زنان را توضيح داده‌ايم.

افسردگي در مردان: افسردگي در مردان با پرخاشگري و عصبانيت بيشتر بروز پيدا مي‌كند. خطرات احتمالي كه مردان افسرده را تهديد مي‌كند در ادامه اشاره كرده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با افسردگي در مردان كليك كنيد.

  • مصرف مواد مخدر و الكل
  • رابطه جنسي پرخطر
  • قمار بازي كردن
  • بي انگيزگي براي موفقيت در كار
  • قبول مسئوليت هاي سنگين
  • دوري از دورهمي و موقعيت هاي اجتماعي
  • انجام كارها با وسواس بي وقفه
  • بي علاقه‌گي نسبت به سرگرمي
  • گاهي بي علاقه‌گي نسبت به رابطه جنسي
  • ميل به خودكشي

افسردگي در زنان: خانم ها شايد افسردگي را از جنبه‌هاي مختلف مبتلا شوند. افسردگي در زنان گاهي به دليل هورمون، چرخه قاعدگي و بارداري است. برخي از نشانه هاي رايج افسردگي در زنان را در ادامه شرح داده‌ايم.

  • اختلالات خواب
  • تغيير در اشتها
  • عدم علاقه به فعاليت هاي روزمره
  • احساس خستگي شديد
  • درد جسماني
  • وحشت زدگي
  • نوسانات روحي
  • احساس گناه
  • احساس تنش

افسردگي در كم سالان

كم سالان به اين خاطر كه در توانايي درك و بيان احساسات خود ضعيف‌تر از بزرگ‌سالان هستند. شايد افسردگي را با بي‌قراري يا پرخاشگري نشان دهند. تغيير در الگوي خواب و خوراك، احساس گناه، تقصير و از دست دادن عزت‌نفس در كنار ضعف در تمركز حواس و قدرت تصميم‌گيري از جمله نشانه‌هاي افسردگي هستند.

صرف‌ نظر از اينكه افسردگي در چه سني اتفاق افتاده باشد. بي‌توجهي به آن مي‌تواند باعث مزمن شدن اختلال شده و يا احتمال بروز دوره‌هاي ديگري از افسردگي را در آينده افزايش دهد. همچنين با توجه به مشكلاتي كه اين بيماري در توانايي فعاليت‌هاي تحصيلي و كاري فرد ايجاد مي‌كند، براي درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف

افسردگي اختلالي است كه احتمال ابتلا به آن در تمامي دوره‌هاي سني وجود دارد. اگرچه نشانه‌هاي اين اختلال در اكثر افراد يكسان است. با اين‌ حال افسردگي در سنين مختلف مي‌تواند با دلايل متفاوتي ايجادشده و نشانه‌هاي خاصي را به همراه داشته باشد. به همين خاطر در ادامه درباره نشانه‌ها و دلايل بروز افسردگي در سنين مختلف صحبت خواهيم كرد. بهتر است در شرايطي كه اين نشانه‌ها را در خود يا هر يك از اطرافيانتان مشاهده كرديد. و يا در شرايطي كه احساس مي‌كنيد وضعيت زندگي شما به‌ گونه‌اي است كه احتمال بروز افسردگي وجود دارد. از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد.

براي اطلاع بيشتر در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در كودكي

افسردگي در كودكان زير 12 سال شايع نيست. اما امكان دارد اتفاق بي‌افتد. كودكان معمولاً در تمامي امور زندگي به والدين يا مراقبين خود وابسته هستند. به همين خاطر مي‌توان اصلي‌ترين دلايل بروز افسردگي در كودكان را وقوع هرگونه مشكل براي والدين دانست. فوت يا بيماري يكي از والدين، طلاق، دور شدن از والدين براي مدت طولاني، سوء‌استفاده‌هاي جنسي و يا زورگويي از جانب گروه همسالان يا اعضاي خانواده از مهم‌ترين دلايلي هستند كه باعث افسردگي در كودكان مي‌شوند. به عبارتي مي‌توان گفت افسردگي در كودكان بازتابي از شرايط نامساعد درون خانواده است.

افت در عملكرد تحصيلي، بي‌ميلي به برقراري ارتباط با همسالان و به‌خصوص پرخاشگري يا بي‌قراري ازجمله نشانه‌هاي افسردگي در اين گروه سني است. با توجه به اينكه شروع افسردگي در سنين پايين مي‌تواند احتمال درگيري با آن در سال‌هاي آينده را افزايش داده و همين‌طور مقاومت بيماري نسبت به درمان را نيز بالاتر خواهد برد. بهتر است در شرايطي كه نشانه‌هاي اين بيماري را در فرزندتان مي‌بينيد و يا براي پيشگيري از بروز اين اختلال به‌ويژه در كودكاني كه بحران‌هايي را در زندگي پشت سر گذاشته‌اند، از يك روانشناس كودك كمك بگيريد. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي كودكان كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در نوجواني

هنگامي‌كه از افسردگي در سنين مختلف صحبت مي‌كنيم، نوجواني يكي از بحث‌ برانگيزترين دوره‌هايي است كه به آن برمي‌خوريم. تلاش براي به دست آوردن هويت مستقل و بحران‌هايي كه دوره نوجواني به همراه دارد. ازجمله دلايلي هستند كه مي‌توانند باعث بروز افسردگي در فرد شوند. در سن 12 تا 18 سالگي نوسانات خلقي طبيعي است. اما يكي از مهم‌ترين مسائلي كه مي‌بايست در تشخيص‌گذاري اين اختلال براي نوجوانان به آن توجه داشته باشيم، اين است كه آيا واقعاً آن‌ها دچار افسردگي شده‌اند و يا مشكلات پيش‌آمده پيامدهاي طبيعي اين دوران هستند؟

پس بايد در دوره نوجواني نسبت به بهداشت روان فرزندان خود حساسيت بيشتري داشته باشيد و در اين زمينه از مشاورين باتجربه كمك بگيريد. افسردگي در نوجواني مي‌تواند خود را با احساس غمگيني، مشكلات در مدرسه و اجتماع، پرخاشگري و لجبازي و يا حتي رفتارهاي پرخطري نظير مصرف انواع مخدرها، روابط جنسي آزاد يا حتي بزهكاري نشان دهد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در جوانان

انسان ها در دوره سني 19 تا 29 سالگي دوره جواني پر چالشي را مي‌گذرانند. تلاش براي استقلال از خانواده، تغييرات عمده زندگي، يافتن شغل مناسب، سربازي، ازدواج، مسائل مالي، مسائل شغلي، آسيب هاي بدني و ناتواني در حل مسائل آنها را به سوي افسردگي سوق مي‌دهد. دوره جواني پيش از ورو به دوره بزرگسالي است. و به مرور دغدغه هاي دوران بزرگسالي نيز جز افكار فرد مي‌شود. براي پيشگيري و درمان افسردگي در جوانان كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در بزرگ‌سالي

گروه بزرگ‌سالان بيشترين مراجعه‌كنندگان به مراكز درماني براي افسردگي را شامل مي‌شوند. با توجه به اينكه جواني و ميان‌سالي سنين فعاليت در محيط اجتماعي هستند. دشواري‌ها و مشكلاتي كه در اين ميان ايجاد مي‌شود مي‌تواند باعث بروز افسردگي باشد. مسائل درون خانواده، مسائل زناشويي، مسائل شغلي، ازدواج و مشكلاتي كه در روابط عاطفي فرد ايجاد مي‌شوند ازجمله مهم‌ترين دلايل بروز افسردگي در اين گروه سني هستند.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در سالمندي

رسيدن به سال‌هاي پاياني عمر، بروز بيماري و ناتواني و همين‌طور از دست دادن عزيزان ازجمله دلايلي هستند كه باعث بروز افسردگي در سالمندي مي‌شوند. با اين‌ حال افسردگي در اين گروه سني معمولاً تشخيص داده نمي‌شود و به‌عنوان واكنش يا رفتاري طبيعي نسبت به شرايط در نظر گرفته مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با علل و نشانه هاي افسردگي سالمندان كليك كنيد.

اين در حاليست كه خطر خودكشي به دليل افسردگي در سالمندان بيش از هر گروه سني است و همين‌طور افسردگي مي‌تواند مشكلاتي را براي سلامت فرد ازجمله افزايش احتمال ابتلا به انواع زوال عقل ايجاد كند. احساس ناراحتي و گريه، بازنشستگي، ازدواج فرزندان، لجبازي يا پرخاشگري، مرور بيش‌ از حد خاطرات زندگي يا افسوس براي فرصت‌هاي ازدست‌رفته. ازجمله نشانه‌هاي بروز افسردگي در سالمندي هستند. كه لازم است به آن‌ها توجه داشته و براي برطرف كردنشان از يك متخصص روانشناسي كمك بگيريد. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

كلام آخر

افسردگي در همه افراد علائم و نشانه‌هاي يكسان دارد. اما در سنين مختلف علل متفاوتي دارد. افسردگي در كودكان به طور كمتري نسبت به نوجواني و بزرگسالي رخ مي‎دهد. افراد در سنين نوجواني و جواني بيشتر از سنين بزرگسالي به خودكشي فكر مي‌كنند. در هر سني كه خود يا اطرافيانتان دچار افسردگي شده‌ايد. حتما از يك متخصص و روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به شما مراجعان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه افسردگي، با شماره درج شده تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه افسردگي در سنين مختلف مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

افسردگي بيشتر در چه گروه سني ايجاد مي‌شود؟

افسردگي اختلالي است كه مي‌تواند در هر دوره‌اي از زندگي فرد ايجاد شود. بااين‌حال سنين بزرگ‌سالي به دليل حجم فعاليت‌هاي فرد از مهم‌ترين زمان‌هايي هستند كه احتمال بروز افسردگي وجود دارد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در دوره هاي مختلف زندگي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/10/6  ] [ ۱۰ ] [ newmiind ] [ ]

افسردگي در سنين مختلف مي‌تواند نشانه‌ها و دلايل متفاوتي داشته باشد. با توجه به اينكه كودكان بيشتر به والدين خود وابسته هستند، طبعا افسردگي كودكان به دليل مشكلاتي كه براي والدينشان پيش مي‌آيد ايجاد خواهد شد و به‌مرور‌زمان و با افزايش سن، اين شرايط زندگي خود فرد است كه باعث بروز افسردگي در وي مي‌شود. بااين‌حال حقيقتي كه نمي‌توان آن را ناديده گرفت اين است كه افسردگي در حال تبديل‌شدن به شايع‌ترين بيماري رواني در تمامي سنين است و با توجه به مشكلاتي كه در جريان زندگي فرد ايجاد مي‌كند بهتر است براي پيشگيري يا درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد.

تفاوت نشانه‌هاي افسردگي در سنين مختلف

افسردگي در كنار اضطراب يكي از شايع‌ترين اختلالات روحي است كه روزانه باعث مراجعه بسياري به مراكز درماني مي‌شود. اصلي‌ترين نشانه افسردگي احساس غم يا ناراحتي است؛ بااين‌حال برخي از افسرده‌ها هيچ غمي را در زندگي تجربه نمي‌كنند و صرفاً انگيزه و تمايل خود را براي انجام فعاليت‌هايي كه قبلا علاقه داشته‌اند رل از دست مي‌دهند.

افسردگي در سنين مختلف و يا در مردان و زنان مي‌تواند نشانه‌هاي متفاوتي ايجاد كند. براي مثال كودكان به اين خاطر كه در توانايي درك و بيان احساسات خود ضعيف‌تر از بزرگ‌سالان هستند، ممكن است افسردگي را با بي‌قراري يا پرخاشگري نشان دهند. تغيير در الگوي خواب و خوراك، احساس گناه، تقصير و از دست دادن عزت‌نفس در كنار ضعف در تمركز حواس و قدرت تصميم‌گيري ازجمله نشانه‌هاي افسردگي هستند.

صرف‌نظر از اينكه افسردگي در چه سني اتفاق افتاده باشد، بي‌توجهي به آن مي‌تواند باعث مزمن شدن اختلال شده و يا احتمال بروز دوره‌هاي ديگري از افسردگي را در آينده افزايش دهد. همچنين با توجه به مشكلاتي كه اين بيماري در توانايي فعاليت‌هاي تحصيلي و كاري فرد ايجاد مي‌كند، بهتر است براي درمان آن اقدامات لازم را انجام دهيد. براي دريافت مشاوره افسردگي كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف

افسردگي اختلالي است كه احتمال ابتلا به آن در تمامي دوره‌هاي سني وجود دارد. اگرچه نشانه‌هاي اين اختلال در اكثر افراد يكسان است بااين‌حال افسردگي در سنين مختلف مي‌تواند با دلايل متفاوتي ايجادشده و نشانه‌هاي خاصي را به همراه داشته باشد. به همين خاطر در ادامه درباره نشانه‌ها و دلايل بروز افسردگي در سنين مختلف صحبت خواهيم كرد. بهتر است در شرايطي كه اين نشانه‌ها را در خود يا هريك از اطرافيانتان مشاهده كرديد و يا در شرايطي كه احساس مي‌كنيد وضعيت زندگي شما به‌گونه‌اي است كه احتمال بروز افسردگي وجود دارد از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد.

براي اطلاع بيشتر در زمينه علائم افسردگي كليك كنيد.

افسردگي در كودكي

كودكان معمولاً در تمامي امور زندگي به والدين يا مراقبين خود وابسته هستند و به همين خاطر اصلي‌ترين دلايل بروز افسردگي در آن‌ها را مي‌توان وقوع هرگونه مشكل براي والدين دانست. فوت يا بيماري يكي از والدين، طلاق، دور شدن از والدين براي مدت طولاني، سوء‌استفاده‌هاي جنسي و يا زورگويي از جانب گروه همسالان يا اعضاي خانواده از مهم‌ترين دلايلي هستند كه باعث افسردگي در كودكان مي‌شوند. به عبارتي مي‌توان گفت افسردگي در كودكان بازتابي از شرايط نامساعد درون خانواده است.

افت در عملكرد تحصيلي، بي‌ميلي به برقراري ارتباط با همسالان و به‌خصوص پرخاشگري يا بي‌قراري ازجمله نشانه‌هاي افسردگي در اين گروه سني است. با توجه به اينكه شروع افسردگي در سنين پايين مي‌تواند احتمال درگيري با آن در سال‌هاي آينده را افزايش داده و همين‌طور مقاومت بيماري نسبت به درمان را نيز بالاتر خواهد برد بهتر است در شرايطي كه نشانه‌هاي اين بيماري را در فرزندتان مي‌بينيد و يا براي پيشگيري از بروز اين اختلال به‌ويژه در كودكاني كه بحران‌هايي را در زندگي پشت سر گذاشته‌اند از يك روانشناس كودك كمك بگيريد. براي آشنايي با نشانه هاي افسردگي كودكان كليك كنيد.

افسردگي در سنين مختلف | افسردگي در نوجواني

هنگامي‌كه از افسردگي در سنين مختلف صحبت مي‌كنيم نوجواني يكي از بحث‌برانگيزترين دوره‌هايي است كه به آن برمي‌خوريم. تلاش براي به دست آوردن هويت مستقل و بحران‌هايي كه دوره نوجواني به همراه دارد، ازجمله دلايلي هستند كه مي‌توانند باعث بروز افسردگي در فرد شوند. اما يكي از مهم‌ترين مسائلي كه مي‌بايست در تشخيص‌گذاري اين اختلال براي نوجوانان به آن توجه داشته باشيم، اين است كه آيا واقعاً آن‌ها دچار افسردگي شده‌اند و يا مشكلات پيش‌آمده پيامدهاي طبيعي اين دوران هستند؟

پس بايد در دوره نوجواني نسبت به بهداشت روان فرزندان خود حساسيت بيشتري داشته باشيد و در اين زمينه از مشاورين باتجربه كمك بگيريد. افسردگي در نوجواني مي‌تواند خود را با احساس غمگيني، پرخاشگري و لجبازي و يا حتي رفتارهاي پرخطري نظير مصرف انواع مخدرها، روابط جنسي آزاد يا حتي بزهكاري نشان دهد. براي پيشگيري و درمان افسردگي در جوانان كليك كنيد.

افسردگي در بزرگ‌سالي

گروه بزرگ‌سالان بيشترين مراجعه‌كنندگان به مراكز درماني براي افسردگي را شامل مي‌شوند. با توجه به اينكه جواني و ميان‌سالي سنين فعاليت در محيط اجتماعي هستند دشواري‌ها و مشكلاتي كه در اين ميان ايجاد مي‌شود مي‌تواند باعث بروز افسردگي باشد. تلاش براي استقلال از خانواده، پيدا كردن شغل، ازدواج و مشكلاتي كه در روابط عاطفي فرد ايجاد مي‌شوند ازجمله مهم‌ترين دلايل بروز افسردگي در اين گروه سني هستند.

افسردگي در سالمندي

رسيدن به سال‌هاي پاياني عمر، بروز بيماري و ناتواني و همين‌طور از دست دادن عزيزان ازجمله دلايلي هستند كه باعث بروز افسردگي در سالمندي مي‌شوند. بااين‌حال افسردگي در اين گروه سني معمولاً تشخيص داده نمي‌شود و به‌عنوان واكنش يا رفتاري طبيعي نسبت به شرايط در نظر گرفته مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با علل و نشانه هاي افسردگي سالمندان كليك كنيد.

اين در حاليست كه خطر خودكشي به دليل افسردگي در سالمندان بيش از هر گروه سني است و همين‌طور افسردگي مي‌تواند مشكلاتي را براي سلامت فرد ازجمله افزايش احتمال ابتلا به انواع زوال عقل ايجاد كند. احساس ناراحتي و گريه كردن، لجبازي يا پرخاشگري، مرور بيش‌ازحد خاطرات زندگي يا افسوس خوردن براي فرصت‌هاي ازدست‌رفته ازجمله نشانه‌هاي بروز افسردگي در سالمندي هستند كه لازم است به آن‌ها توجه داشته و براي برطرف كردنشان از يك متخصص روانشناسي كمك بگيريد. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان افسردگي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 منبع : افسردگي در سنين مختلف

سؤالات متداول

افسردگي اختلالي است كه مي‌تواند در هر دوره‌اي از زندگي فرد ايجاد شود. بااين‌حال سنين بزرگ‌سالي به دليل حجم فعاليت‌هاي فرد از مهم‌ترين زمان‌هايي هستند كه احتمال بروز افسردگي وجود دارد.

   

 منبع : افسردگي در سنين مختلف

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 1

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/22  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 6
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب